dijous, 3 de març del 2011

ESQUÍ DE MUNTANYA (Pic de la Mina, Cerdanya francesa)

Hola Hola,


Després d'un dia fantàstic tot pujant al TAGA el CAT torna a proposar-vos una nova sortida hivernal.

ESQUÍ DE MUNTANYA

Una disciplina que vam començar l'any passat amb èxit i que ens va portar fins al Coll de la Marrana. Podeu fer-vos una idea del que va ser al bloc.

Ben recomanats, volem portar-vos a la Cerdanya francesa a fer el Pic de la Mina (2.700 m). L'ascens són poc més de 800 m. Es comença des del pàrquing de Porté-Puymorens. En el primer tram remuntarem les pistes per l'aresta NE del mateix Pic, pel que sabem està molt bé de neu. No és gens complicada, les pendents són constants i poc pronunciades.

Pels que vulgueu més informació de la sortida us passo la ressenya: http://blocminuteman.blogspot.com/2011/02/pic-de-la-mina.html

Aquest mateix diumenge es fan les jornades d'esports de monitors, hem pensat que tot és conciliable. La sortida ens ocuparia matí i tada del dissabte 12, cosa que ens permetria a l'endemà participar de les jornades d'esports.


PLANING
6h30 Sortim d'Arc de Triomf. (Per Cadí: 2h 30 i 33€ o Tosses: 3h 18€) Hores i preus, només pujada. Decidim entre tots!
10h Enfilem Pistes amunt amb els esquís calçats.
16h Tirant molt llarg, hauríem de ser al pàrquing.
COTXES DISPONIBLES?

MATERIAL
Les vostres bótes d'esquí alpí són vàlides. Si teniu grampons agafeu-los; sinó, no patiu. Pot ser que la neu als últims metres del cim s'hagi ventat i ens treièm els esquís si volem arribar al cim.
Caldria llogar: els esquís, les pells i les ganivetes. A les botigues normals lloguen per cap de setmana a raó de 25-30€. L'any passat en Perxerón ens ho va treure ell a un preu fantàstic, ho prodríem repetir? Algú té opcions de treure el material batarillo.


Esperem que tots els de l'any passat repetim, perquè ens ho vam passar pipa. (Perdiu, ya te contaremos...) Hem decidit alterar una mica el format, per no donar prioritat a cap de les dues activitats, esperem que tothom estigui conforme. Canviar la data és complicat perquè hi ha gent que s'ho reserva des del dia de l'AGO i sol·lapar-nos amb les jornades d'esport podria fer baixar la participació de la sortida, així que com que tot és possible, pa'lante!

Qualsevol dubte, no dubteu en fer-nos-ho saber.


Llop Cuaespessa (rogerfv8@hotmail.com)

1 comentari:

  1. Quina envejeta
    Paseu-ho molt bé a l'skiada!

    les fotos del Taga molt xules!

    Una abraçada!

    ResponElimina