dimarts, 1 de febrer de 2011

RaCATada!!

QUÈ?
RACATADA!! Sortida d'un dia amb raquetes de neu!!

QUAN?
El dissabte 12 de febrer. És una sortida d'un sol dia, per tant el dia següent tothom que volgués podria anar al 3x3 proposat pel diumenge 13!! Cap de setmana completito!!

ON?
La destinació triada és el Taga, a la Vall de Ribes (prop de Ribes de Freser i Pardines). Per aquesta zona del PirineU Oriental hi ha molts itineraris de qualitat reconeguda, I la del Taga és ben coneguda per ser una excursió elegant i alhora fàcil, des d'on es poden gaudir de paisatges ben bonics!!
- Lloc de sortida: Arc de Triomf a les 7h del matí
- 2 hores de camí (c17) fins a Ribes de Freser
- 10h: hora de començar a caminar
- L'excursió té una durada aproximada de 2h (anar) i 2h (tornar), amb un desnivell de 750 metres aprox (el pic té uns 2039m). 'itinerari no té cap dificultat destacada, per això és assequible a tothom, i ideal per a aquells que ja heu fet alguna excursió amb raquetes i voleu descobrir nous paisatges, com per a aquells que us voleu iniciar en aquesta activitat i provar què tal és fer una excursió amb raquetes!!
- 16h / 17h hora aproximada per prendre el camí de tornada a Bcn.

COM?
- Transport: S'ha triat Ribes perquè també és un lloc relativament a prop, hi arribal tren i amb cotxe no s'ha de pagar peatges ni tunels.
- Material: Per a fer l'excursió, només cal com a material clar i imprescindible Raquetes de neu i Polaines (a part de material normal d'excursionisme). Ja passarem un llistat detallat del material necessari un cop confirmeu assistència.

Les Raquetes les podeu portar de casa qui en tingui, o llogar-les allà mateix a Ribes de Freser (el que farem la gran majoria). També es poden llogar a Bcn, però l'avantatge de llogar-les a Ribes mateix és que només es pagaria un dia de lloguer.
Les Polaines es poden comprar baratetes al decathlon, o si teniu pantalons tipu esquí amb aquell forro interior com una polaina, ja serveix!!

PERQUÈ?
Els membres del CAT organitzem entre 3 o 4 sortides durant l'any, excursionisme, barranquisme, esquí de muntanya... i sempre que fem sortides, les realitzem en petit grup dels que formem el CAT i els que s'hi apunten! Un objectiu que ens hem marcat en els últims dos anys és fer una sortida multitudinària, oberta i assequible per a tothom. ls del CAT organitzem amb molta il·lusió aquesta sortida, perquè és una oportunitat per a la gent de descobrir aquest tipus d'excursions de muntanya, i perquè es conegui com funcionem i l'ambient tant xulo que hi ha a les sortides, on entre tots n'anem aprenent, de brúixoles, de tècniques, de material... Seria xulíssim fer expedició racatada CJT amb una trentena de persones! ;) Així que, ja ho sabeu, esteu tots més que convidats a la sortida!!

COM APUNTAR-SE?
Si us interessa, envieu un mail al correu del CAT: centre.alpi.turull@gmail.com apuntant-vos a la sortida, i especificant si disposeu de cotxeDia màxim: 4 de febrerA partir d'aquell dia, ja enviarem mail amb llistat de material detallat, explicació del funcionament de la sortida, i organització de cotxesEl cost de la sortida: lloguer raquetes + benzina a repartir (o ticket de tren) + menjar del dia

Mimi, Isa, Pey ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada