dilluns, 21 de maig del 2012

Montseny tapat, pluja aviat!


El dia no acompanya, però el gabinet de crisi del CAT reunit a Lesseps decideix anar a esmorzar al Montseny per aprofitar el dia. El Xavi Rastes i la Laia els deixem dormint, creiem que és una p*tada fer-los venir per fer un café.
Així dons, ens reunim al bucòlic poble del Montseny la delegació Barna + Gavà (Granoteta, Gata, Ós i Perdiu) amb la delegació Maresme (Caribú). Desprès dels petons, abraçades i magreos pugem amb un sol cotxe cap a Coll Formic, abans d’arribar ens avancen (como locos!) un grup de Porches que havien decidit que la millor manera de passar aquell diumenge era sortir “a fer un passeig” per les carreteretes del Montseny.


Un cop al Coll Formic, no es veu rastre ni dels 600 marxadors temuts, ni dels 20 domingueros abraçafaroles del Tommy. Són aprox. les 10.00h, no plou, comencem a caminar direcció Matagalls!
Pel camí surt el Sol, però poc després comença a ploure, pedregar i tronar. Fem el cim (1.696m), foto i avall! Mentre baixem el llamps cauen més a prop i decidim, “per així anar més tranquils”,  apagar els mòbils i no fer d’antena amb potes. Arribem al Coll Formic 2h30’ després d’haver començat a caminar. Ens posem roba seca i montem el campament base al bar. Patates, Coca-coles®, canyes, anacardos, all-i-oli, clares, macarrons, cacaolats i entrapans ens acompanyen durant tota la tarda.


Deixem al Caribú al poble de Montseny que compri vi. De camí cap a Barcelona, ens enganxa una forta pedregada a l’alçada de Granollers. Casualment acabem passant pel mig de Granollers i recollim a la Llúdriga.



Perdiu Blanca



Feel the CAT!



1 comentari: