dimecres, 6 de gener de 2010


conte de nadal'09:


"Hi havia una vegada, unes nenes maques de Bcn i rodalies que es van enganxar a un grup de nanos muntanyeros, a fi de compartir excursions i aprendre de l'experiència dels tios buenos que les acompanyaven.


Tots sabem que la muntanya és escola de vida, i que de cada sortida se n'aprèn. Les nenes han passat moments de tot: un pont de la puríssima a Pineta, entre raquetes a Barrosa i esquí a Piau Engaly (deixem Robiñera per altres temps...); RaCATada per la Cerdanya, creuant el llac gelat de les Bulloses tal com si fos la mateixa Antàrtida; sortida al Barranc Forat Negre, a Guardiola de Berguedà; rematant-ho amb una excursió per la Serra de l'Albera, intentant creuar des de la Jonquera a Portbou, compartint llitera en un castell encantat...


Vaja, que n'han passat de totes aquest any, s'han divertit molt, en algun moment també han patit, però sempre han estat molt ben acompanyades i cuidades.


I ara, amb quasi ja acabades les festes de Nadal d'enguany, no volen deixar passar l'oportunitat de demanar un bon regal als Reis Mags d'Orient, perquè han treballat de valent aquesta temporada!! Han preguntat a les botigues, però els sembla que encara no fabriquen el que elles volen. No es tracta d'un Actionman, ni d'un Ken, sinó... d'una rèplica de perdiu blanca (els experts diuen que està en perill d'extinció, oi pepinho?)"La perdiu blanca és un animalet que quasi sempre ha acompanyat a les nenes en les seves expedicions, juntament amb els altres mascles, i que sempre intenta ensenyar-les i explicar tot el que sap amb una paciència infinita! Mil gràcies!


Això és només l'inici per muntar un club de fans, eh!!

1 comentari:

 1. jejeje!
  No n'hi ha per tant!
  m'heu fet saltar els colors.

  Amb ganes de veureus nenes!

  Un petó des de NZ!

  ResponElimina